Nytænkning i mere end 50 år

50 års historie kan bruges til en masse. I HTHs DNA ligger nemlig troen på, at fremskridt kommer ved at gå forrest.


ET KØKKENSKAB FORAN

Det ligger i HTHs DNA, at produkterne skal være markedets bedste til prisen.

DET VAR ENGANG...

Hans Henning og Tonny Haahr kombinerede i 1960'erne de håndværksmæssige dyder med det modulbaserede køkken. Det bragte HTH mere end et køkkenskab foran konkurrenterne.

Samme fokus på at tænke nyt hænger ved i dag, når der udvikles nye produkter. Gennem årene har HTH lyttet til kundernes behov og tidens mode. Det er der kommet mange forskellige køkkener ud af.

HTH model VH-7 Concept

Model VH-7: HTH nytænker det grebsløse køkken.

10'erne

HTH nytænker det grebsløse køkken:Model VH-7 er bygget op omkring smukke og funktionelle grebsspor, der giver køkkenet et særligt udtryk med slanke, vertikale og enkle horisontale linjer.

HTH gennem tiden:
2015

Fremtidens moderniserede butikskoncept. Her er den fysiske butik tænkt sammen med onlineuniverset.

HTH gennem tiden:
2000

"Den blå fra HTH" - en guide, som skal hjælpe kunderne i deres køkkenkøb. Guiden beskriver detaljeret den service, som kunderne kan forvente at få i HTH.

00'erne

I 00'erne er der stadig fuld fart på farverne, men det hvide køkken er blevet en klassiker. Alu og stål er in i køkkenet på alt. Det grebsløse køkken har stor succes.

HTH 50 years anniversary

STRAIGHT - HTH præsenterer modellen Straight, som i hele Skandinavien sætter en trend for lågelook i 00'erne.

HTH 50 years anniversary

Det hvide køkken: Forbrugerne vælger primært hvidt og andre lyse farver til køkkenet, men der er også plads til farver i 90’erne

90'erne

Det hvide køkken har et fast greb i forbrugerne, men der er også masser af farver at vælge imellem til køkkenet. Der bliver brugt lakfarver og laminat.

HTH gennem tiden:
1993

HTH Køkkenforum trykker kataloger i 1,2 mio. eksemplarer. Heri kan man læse, at HTH Køkkenforum - Nordens største køkkenhus - også omfatter Danica, uno form og Gør Det Selv HTH.

HTH gennem tiden:
1982/83

34 HTH-butikker i Danmark, 33 i Norgen, 30 i Sverige og ni i Finland. Der er også butikker på Færøerne, Island, Østrig, Tyskland, Grækenland, Spanien, Cypern, Japan, Australien, USA, Canada, Saudi Arabien, Abu Dhabi, Jordan og Kuwait.

80'erne

I 1981 kommer HTH på markedet med det første hvide køkken, som er den ene af årets tre nyheder. Det er forbrugerne, der døber køkkenerne i en stor konkurrence. De får navnene: Det hvide madværksted, Ever Green og Boheme. 

HTH 50 years anniversary

HTH Profil Hvid: En stor sællert fra 80’erne og mange år frem

HTH 50 years anniversary

HTH pyramide Eg – er et hit igennem mange år

70'erne

Køkkenet får nye funktioner i 70’erne: Skabe med rulleudtræk og skæreplade, specialskabe med indbygget strygebræt, skabe med vitrinelåger i røgfarvet glas og udtræksbord med plads til tre-fire personer. Når bordet er slået sammen, fylder det som en almindelig skuffe. Kogeøen ser også dagens lys, og store emhætter rykker ind i køkkenet.

HTH gennem tiden:
1974

HTH går fra at sælge gennem trælasthandlere til franchise - uden at kende betegnelsen for den nye forretningsform. Den første kontrakt fylder to A4-sider.

HTH gennem tiden:
1966

Da Brødrene Haahr skabte HTH var det ud fra devisen: Det må kunne gøres bedre og billigere.

60'erne

Én køkkenmodel i Natur Eg er starten på HTH. I højskabe, der har to låger, bliver ­lågernes finér skåret af samme finérstykke. Det imponerer håndværkerne, der konkluderer, at HTH leverer det bedste køkken til prisen.

HTH 50 years anniversary

HTH Natur Eg - Blev en klassiker i 60’erne