MagicMoveID
- en ny måde at tænke overskabe på

HTH MagicMoveID

Innovativt design fra HTH

MagicMoveID er en ny måde at tænke overskab på. Den forreste del af skabet er som et almindeligt overskab, mens den bagerste del kan køres mekanisk ned med et tryk på en knap. Den smarte funktion er med til at gøre arbejdet i køkkenet let og ubesværet.

HTH MagicMoveID

Helt rene linier

Holder du af helt rene linjer men samtidig gerne vil udnytte hver en centimeter i dit køkken, så er MagicMoveID løsningen.  Det viste køkken er model Focus Hvid Højglans, men MagicMoveID kan integreres i alle HTHs køkkener.

HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH
HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH

Alt er ved hånden
- når du har brug for det

MagicMoveID gør det muligt at indrette den bagerste del af overskabet, som ellers er svær at udnytte. Med et enkelt tryk har du alt ved hånden, og når du er færdig med at arbejde i køkkenet, er det ude af syne igen. Det giver dig et køkken, der er effektivt at arbejde i og stilrent at se på.

Fleksibel indretning

De forskellige indretningsmuligheder til MagicMoveID giver ideel opbevaring. Skarpe knive kommer uden for børnenes rækkevidde og alle dine køkkenredskaber kommer væk fra bordet, så arbejdspladsen forbliver fri.

HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH
HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH

Oplev MagicMoveID hos HTH

Hvis I gerne vil opleve MagicMoveID, kan I med fordel besøge den nærmeste HTH-butik, hvor I kan se og prøve nyheden. I har desuden mulighed for at spørge vores dygtige og erfarne køkkenkonsulenter til råds omkring køkken, bad, garderobe og bryggers.

Find den nærmeste butik her

Køkkenguide

Gratis rådgivnings-
møde

Hos HTH hjælper vi dig med at skabe dit drømmekøkken. Derfor kan du hos HTH altid og uden forpligtelse aftale et gratis rådgivningsmøde med én af vores køkkenkonsulenter.

Lad vores køkkenkonsulenter vejlede og rådgive dig, så du finder den rette løsning.

Book et gratis rådgivningsmøde her.