Opbevaring der inspirerer

Display ID er en ny serie skuffer og opbevaringsløsninger udformet med det mål at kunne tilbyde en unik designoplevelse, der giver køkkenet klasse og karaktér. Produkterne i Display ID serien kan kombineres med alle HTH modeller, så uanset hvilken køkkenstil, der er din foretrukne, kan du tilføje en ekstra dimension til køkkenet.

Display ID serien består af to smukke skuffer, hvor der med glas i henholdsvis top og front lægges op til at præsentere ting af særlig skønhed og betydning. Endelig byder serien på et smukt designet element med tre skuffer, hvor den midterste ”show and hide” skuffe er en flot og anderledes nyskabelse.

Display ID tilfører køkkenet noget særligt

Den smukke udformning skaber automatisk opmærksomhed, samtidig med at de falder harmonisk ind i køkkenets helhed. 

Display ID movie
HTH

Smuk i mørket

Display ID elementerne har indbygget lys. Det skaber en fantastisk smuk stemning, når mørket falder på i køkkenet.  

En smuk detalje

Nogle ting har så høj æstetisk værdi, at det føles forkert at gemme dem væk, eksempelvis et sæt særligt flotte køkkenknive eller flotte kogebøger. DisplayID serien rummer et element, der er klassisk smukt i sig selv.

Denne skuffe har en glasplade i toppen, der giver frit kig ned til indholdet i skuffen. Til det, der fortjener at blive præsenteret på en særlig smagfuld måde.

HTH
HTH
HTH

Slip
kreativiteten fri

De flotte skuffer med en front af glas omgivet af en smuk ramme, er skabt til at give køkkenet personlighed. Der kan arrangeres med alt mellem himmel og jord. Det er bare at lade kreativiteten få frit løb. Det indbyggede lys i skuffen sørger for at kaste lys over kreationen.

Show and hide

En virkelig nyskabelse er de såkaldte ”show and hide” skuffer. Indholdet i den forreste del af skuffen er synligt og kan bruges til dekorative ting som bruges i hverdagen, eksempelvis frugt og grøntsager. Indholdet i den bagerste del af skuffen er skjult og kan derfor bruges til almindelig opbevaring.

HTH
HTH

Vores køkken, vores egen scene

Vi bruger det meste af vores arbejdsdag på en scene. Jeg øver, og min kæreste skaber fantastiske kulisser. Da vi skulle designe vores køkken, var det naturligt for os at lede efter en måde, hvor vi kunne bringe teateret ind i vores hverdag.

Vi var klar over, at belysningen var vigtig, men vi ville også gerne kombinere det med noget unikt – og så faldt vi over udstillingsskufferne fra HTHs nye Display ID serie. Kombinationen af skuffer med glasfront og belysning indeni giver et flot og dramatisk udtryk.

Vi bruger skufferne til at iscenesætte køkkenet med smukke ting, som betyder noget særligt for os. Vi spøger med, at køkkenet er vores egen private scene.