HTHs køkken model Frame med Coffee ID

Et perfekt match til din favorit kaffe

Er du en af de mange mennesker, der sætter så høj pris på god kaffe, at du har investeret i din egen espressomaskine, så har HTH en god nyhed: Coffee ID modulet. Coffee ID modulet er skabt til, at du kan give din flotte espressomaskine en flot indramning - og dit køkkendesign en ekstra dimension. Coffee ID modulet er designet, så det passer til og falder helt naturlig ind i dit køkken, uanset hvordan det skal se ud.

Smuk organisering

Coffee ID modulet er designet til at organisere alt det du bruger når du tilbereder din kaffe. Et Coffee ID-modul består af et rummeligt underskab til eksempelvis kaffekværn, kaffeposer mv., en lækker skuffe, hvor du kan opbevare kaffekapsler og kaffepuder, sukker, små kaffechokolader, teskeer med mere. Coffee ID modulet bliver belyst fra en belysningsenhed bagerst i skabet.

Coffee ID modulet til køkkenet
Coffee ID
CoffeeID movie

Plads på bordpladen

Med Coffee ID modulet får din espressomaskine en helt naturlig og central plads i dit køkken. Det er ikke alene praktisk og flot. Dit køkken får også lov at præsentere sig fra sin bedste side. Stilrent og ordentligt. I hverdagen skaber det bedre bordplads til at arbejde i køkkenet, når maskinen kommer væk fra bordpladen, hvor den ellers ofte står. Eller endnu bedre, du slipper for at gemme din flotte maskine væk i et skab.

Vores køkken - et perfekt match

Vi elsker design, der organiserer hjemmet. Vores bolig er ikke stor, så derfor er smart indretning vigtig. Særlig i køkkenet er der brug for smarte løsninger, der udnyttter pladsen. Hos HTH fandt vi det smarte stilrene Coffee ID modul til vores espressomaskine, som vi bruger hver dag. Med det har vi alt til en god kop kaffe samlet et sted, og vi behøver ikke gemme maskinen væk eller have den på bordpladen, hvor det er småt med plads.

Coffee ID people