Focus Lys Ask Finér
Slidstærkt og moderne køkken i lys ask

Moderne køkken i lys ask | HTH

Comeback til en elegant nordisk træsort

Naturlige farver og materialer har sammen med det nordiske lys altid haft en særlig plads i de skandinaviske hjem. Derfor kommer HTH nu med en nyhed til alle, der holder af de nordiske design-traditioner – den karakterfulde og lyse træsort ask er tilbage i sortimentet.

HTH Focus Lys Ask Finer

Focus Lys Ask Finer

Focus Lys Ask Finer har fronter i finér med vandret åretegning kantet med massive trækantslister i hvidlakeret ask. Lågen er fremstillet i 1,9 cm plade belagt med 0,6 mm finer.

Træsorten ask er i sig selv indbegrebet af nordisk møbeltradition. Du har mulighed for at kombinere det lyse asketræ med tidens diskrete laminatfarver, hvis du sætter Focus Lys Ask Finer sammen med Focus Lys Ask Laminat.

Beach house people
HTH model VH-7 Concept

Focus Lys Ask Finer og Focus Hvid kan anvendes til HTHs unikke VH-7 Concept, der skaber et grebsløst stilrent køkkendesign med glatte låger. Læs mere om VH-7 her

Se det nordiske køkken

Du kan opleve det nordiske design fra sin bedste side i din lokale HTH-butik. Her kan du se, hvordan de naturlige materialer i Model Focus Lys Ask kommer til sin ret.

I butikken kan du også tage en snak med vores kyndige køkkenkonsulenter og blive klogere på, hvordan dit nye køkken skal indrettes.    

Find din nærmeste HTH-butik

Book et gratis rådgivningsmøde | HTH

Få hjælp til dit nye køkken

Når køkkendrømmen skal realiseres, er det klogt at alliere sig med køkkeneksperter, der kender alle de gode løsninger, og kan hjælpe dig med, hvordan du får det bedste køkken.

Vores køkkenkonsulenter kan vejlede dig om Model Focus Lys Ask Finér og alt andet, der drejer sig om køkkener.

Bestil et uforpligtende og gratis møde her


Innovativt design fra HTH

MagicMoveID
- en ny måde at tænke overskabe på

HTH MagicMoveID

MagicMoveID gør det muligt at indrette den bagerste del af overskabet, som ellers er svær at udnytte. Med et enkelt tryk har du alt ved hånden, og når du er færdig med at arbejde i køkkenet, er det ude af syne igen.

Læs mere om MagicMoveID her


Moderne køkken i lys ask | HTH