Køkkenskabe

Køkkenskabene er en vigtig del af din køkkenindretning. De fleste, som har prøvet at mangle skabsplads i køkkenet, kender betydningen og vigtigheden af at have de rigtige opbevaringsmuligheder.

Hos HTH finder I et stort sortiment inden for køkkenskabe i mange forskellige dybder, bredder og højder, så kun fantasien og jeres behov sætter rammerne for, hvordan jeres nye køkken skal se ud.

HTH Køkkenskabe forener funktionalitet med design og understreger, at et velfungerende køkken også kan være stilrent.

Valget er dit!

Køkkenskabe skal kunne rumme meget mere end blot glas, kopper, tallerkener og andet service. Der skal også være plads til brødristeren, røremaskinen, elkogeren, termokander og alt muligt andet. I børnefamilien fyldes køkkenskabene også med madkasser, drikkedunke og meget mere. For ikke at tale om havregryn, cornflakes, mel, sukker og andre fødevarer.

Hos HTH hjælper vi dig med at vælge de køkkenskabe, som passer til dine behov, så du udnytter køkkenindretningen optimalt.

Typer af køkkenskabe

Hvad enten du søger underskabe, overskabe eller højskabe, kan du finde dine nye køkkenskabe i HTHs store sortiment.

Underskabe

HTH Underskabe findes i flere forskellige standardmål og kan kombineres efter behov og smag. Du kan på den måde lege med køkkenets udseende og samtidig finde de løsninger, der passer bedst til lige præcis det, du har brug for.

HTH brede program i skuffesektioner medvirker til at give overblik over de ting, som bruges i køkkenet.

Overskabe

HTH Overskabe fås i mange forskellige standardbredder og højder. Fælles for overskabene er, at de er mindre i dybden end underskabene.

Overskabene findes desuden i flere forskellige højder og bredder. Med forskellige højder og bredder på skabene er det muligt at variere det designmæssige udtryk.

Det er muligt at montere belysning i et udvalg af HTH overskabe.

Højskabe

HTH Højskabe er køkkenets mest rummelige skab og findes i flere forskellige bredder og højder, dybden er identisk med underskabene.

Højskabe kan med fordel anvendes til integration af hårde hvidevarer. På den måde får dit køkken et stilrent udtryk - og HTH indbygningsskabe er præcist udviklet til HTHs hvidevare sortiment - alt passer.

Højskabene kan indrettes med hylder eller med udtræk. Med udtræk får du lettere overblik over hele indholdet.


Hvidt minikøkken med romantisk udtryk

Valg af bordplade

Giv dig god tid til at vælge den helt rigtige bordplade. Klik her og få gode råd om de forskellige typer bordplader.

Køkken model Next

Valg af låger

Valget af køkkenlåger betyder meget for stilen i dit køkken, men også for funktionaliteten. Klik her og få gode råd om de forskellige typer køkkenlåger.

Klik her og få gåde råd om de forskellige køkkenlåger
Model Stockholm

Valg af greb

De greb, du vælger til dine skabe og skuffer i køkkenet, giver den sidste finish. Klik og se hvilke 5 ting, du bør overveje, før du vælger nye greb til køkkenet. 

Skuffeindretning med funktionel skuffeinddeler | HTH

Skuffeindretning

Velgennemtænkte skuffeindretninger sikrer overblik og overskuelighed. Se alle mulighederne før du indretter dine skuffer.