Job og karriere

Gør Det Selv HTH Silkeborg søger dygtig salgskonsulent!

Forretningsområde:
Salg
Lokalitet:
Silkeborg
Jobtype:
Salgskonsulent

Vil du være med til at gøre det lettere for vores kunder at gøre det selv?

Som salgskonsulent i Gør Det Selv HTH Silkeborg, gør du køkkendrømme til virkelighed. Derved skaber du dagligt suc­ces for både dine kunder og for din arbejdsplads.

Erfaring med salg

Først og fremmest er du en dygtig sælger, der med engagement kan vejlede kunderne og motivere dem til at træffe de rette valg - og hjælpe dem helt i mål med deres køkkendrømme. Du kan gen­nemføre et salg; det vil sige at du ud over at pakke og udlevere køkkener fra lageret også rådgiver, indretter og tegner køkkener til vores kunder.

Som person er du serviceminded, og du kan sætte dig i kundens sted. Du kan kommunikere ube­sværet med mange forskellige mennesker, ligesom vi forventer, at du har gode samarbejdsevner. Derudover skal du være klar til at tage fat.

Vi lægger først og fremmest vægt på menneskelige egenskaber som engagement og flair for salg, og har derfor ingen specifikke krav om uddannelse. En håndværksmæssig baggrund eller anden form for branchekendskab vil dog være en fordel.

Konkret kendskab til indretning, HTH’s sortiment, materialevalg, salgstræning og de øvrige faglige kompetencer lærer du hos os.

Din nye arbejdsplads

Din næste arbejdsplads bliver i vores Gør Det Selv HTH butik i Silkeborg, hvor du bliver en del af et stærkt team, hvor samarbejde og lyst til at sejre, driver os. Din løn bliver fastsat efter dine kvalifikationer. Derudover byder vi på gode forhold med pension, sundhedsforsikring mv.

Tag første skridt mod en karriere hos os

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Filialchef Tina Grønkjær-Petersen på telefon 52 34 55 61. Send os din ansøgning vedlagt CV og relevante bilag på e-mail mail til : senest den 5. oktober 2016. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Stillingen ønskes besat snarest og der afholdes samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.