Køkken model Straight

Køkken galleri

Få masser af inspiration i vores store galleri.

Du bestemmer selv prisen

Individuelle løsninger

HTH har skabt en helt ny måde at købe køkken, bad og garderobe på. Og hvor du - hvad end du vælger af leveringsform - altid får den kendte HTH produktkvalitet. Og du får altid kvalificeret og personlig rådgivning af vore dygtige Gør det selv medarbejdere.

Landsdækkende lagre

Vi har på et net af landsdækkende lagre samlet et udvalg af HTH's mest populære modeller - vi kalder det Gør Det selv HTH. Her kan du direkte komme og hente dine køkken- og badskabe plus alt relevant tilbehør.

Du samler selv skabene, monterer og installerer dit nye drømmekøkken. Og selvfølgelig kan du også sidde derhjemme i ro og mag - og bestille på HTH's webshop.

Vi klare det hele

Du kan også kontakte HTH Køkkenforum, hvor du i en personlig dialog med en af vore uddannede køkkenkonsulenter, kan få det samlede overblik over de mange muligheder - og lige præcis få den køkken- og badløsning du altid har drømt om.

Vi tegner og indretter i fotorealistisk 3D - selvfølgelig gratis - vi kommer også gerne hjem til dig for at undersøge mulighederne mere i dybden. Og vi leverer dit nye køkken og bad fabrikssamlet direkte hjem til dig. Og desuden tilbyder vi at montere og installere dit nye køkken.

HTH gør drømme til virkelighed !