Se flere produkter fra: Gør det selv Køkken

 • Minimalistisk køkken

  HTHs Model Next er minimalistisk nytænkning.

  Med den nye 2012 model Next har Gør Det Selv HTH nytænkt det grebsløse look. En ægte højglanslakeret overflade, integrerede greb og masser af funktionel skabsplads i et enkelt moderne minimalistisk udtryk.

  Bemærk også de flotte nye stole - endnu en nyhed i Gør Det Selv HTHs spændende sortiment.

  Praktisk information om model Next:
  Fremstillet i 1,9 mm træfiberplade (MDF) med udfræst vandret grebsspor. Overfladebeandlet med slidstærk hvid højglans lak.

  Next tilbydes i bredde 40, 50 og 60 cm. 

  Se køkkenet i en af HTHs mange butikker 
  Du har altid mulighed for at besøge din lokale Gør det selv HTH-butik og se nærmere på Next-køkkenets mange spændende detaljer. Find din nærmeste Gør det selv HTH-butik her og kig forbi – vi er klar til at svare på dine spørgsmål og vejlede dig omkring køkkenindretning.

  Få hjælp til at sammensætte dit køkken – book et møde med HTH
  Book evt. et møde med en af vores køkkenkonsulenter – så afsætter vi god tid til at hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige køkken. Det er nemt og hurtigt at booke en tid med din lokale HTH køkkenkonsulent: klik på ”Book et møde med HTH” øverst på siden – så er du i gang.

  Viste model: Next

Kr. 35.308

Prisen er inkl. skabe, sokkel, bordplade og greb og ekskl. blandingsbatteri, vask, lys og hvidevarer.

981,-/måned v/36 måneder*

*Samlede omkostninger er 0 kr. Fast debitorrente er 0,00%. ÅOP er 0,00%. Samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage er 35.308 kr. Altså samme pris som kontant.

Gør det selv Bad

Gør det selv Garderobe

Hvidevarer pakker