Gør det selv Køkken

 

Med Gør det selv HTH får du et nyt køkken i samme kendte kvalitet, blot til lavere priser. Eneste forskel er at du selv står for opmålingen og monteringen af dit nye køkken.

 

Du kender sikkert Gør det selv HTH's køkkenmodeller fra HTH Køkkenforum's almindelige køkkendesign. Den eneste forskel på et gør det selv HTH køkken og et HTH Køkkenforum køkken er, at når du vælger Gør det selv HTH, får du mere for pengene, fordi du selv skal gøre mere af arbejdet selv. 

 

Tryghed med Gør det selv HTH køkken

Vælger du et Gør det Selv HTH køkken og dermed klarer mere af arbejdet selv, sørger Gør det Selv HTH for, at du kan føle dig tryg under arbejdet med dit nye køkken. Du kan nemlig altid søge råd og vejledning hos en af Gør det Selv HTH’s dygtige køkkenkonsulenter, som findes landet over i Gør det Selv HTH-butikkerne – uanset om du mangler hjælp til valg af køkkendesign eller til samling og montering af dit nye køkken.

Find din nærmeste Gør det selv HTH

 

 

Find dit drømmekøkken hos os

Få mere inspiration i vores online køkkengalleri - se mere om de viste opstillinger ved at klikke på modellerne. Tag et kig på vores køkkenopstillinger og lad dig inspirerer: 


Få køkkenet med hjem samme dag

Når dit nye køkken er bestilt, kan du allerede samme dag hente køkkenet hos Gør det selv HTH. Hvis du ikke har mulighed for selv at fragte dit køkken hjem, hjælper vi dig gerne med at få køkkenet fragtet hjem til dig - dog mod betaling.

Hos Gør det Selv HTH hjælper vi dig med tips til, hvordan du får det bedste ud af dit køkken, lige fra opmåling og plantegning til det færdige køkken. Se mere under Gør det selv – sådan

Se flere muligheder i Gør det Selv kataloget

Så hvis du intet har imod at trække i arbejdstøjet, er et gør det selv køkken fra HTH det oplagte valg for dig, som gerne vil spare penge på drømmekøkkenet. Gå på jagt i HTH’s store Gør det selv katalog, og find inspiration til dit nye køkken. 

Få finansieret dit nye køkken

Hos Gør det Selv HTH kan du få finansiereret dit nye køkken helt uden renter, gebyrer og udbetaling. Du kan få finansieret varens kontantpris og kan ikke anvende finansieringen i forbindelse med kampagner og specialtilbud.

Nemt at samle

Se hvor nemt det er at samle dit nye Gør det Selv køkken fra HTH.


Nærmeste butik

Vi har fundet din nærmeste Gør det selv HTH butik som er:

Geolocation er ikke tilgængelig i din browser. Indtast venligst dit postnummer for at finde din nærmeste Gør det selv HTH.

Please, select the dealer you want to have a meeting with:

Vælg en anden butik
Find
Zip is required
Postnummeret skal indeholde fire cifre

Vi har desværre ikke fundet en Gør det selv HTH butik i nærheden af dig. Indtast venligst dit postnummer og prøv igen:

Aftal et møde

Aftal et gratis og uforpligtende møde med Gør det selv HTH. Indtast navn og telefonnummer så kontakter vi dig for at aftale nærmere.

Geolocation er ikke slået til i din browser. Indtast dit postnummer så finder vi den nærmeste Gør det selv HTH.

 

Vælg den butik du ønsker et møde med:

Vælg en anden butik
Find
Zip is required
Postnummeret skal indeholde fire cifre
Name is required
Phone number is required
Phone number is wrong
Aftal et møde

Tak for din henvendelse vedrørende et møde

Vi har modtaget din henvendelse og kontakter dig hurtigst muligt for at aftale nærmere.

Vi har desværre ikke fundet en butik i nærheden af dig. Indtast venligst dit postnummer for af finde den nærmeste butik.