HTH Ølgod

Kontakt

HTH Ølgod
Industrivej 5
6870 Ølgod

Tlf.: 72 14 77 77

E-mailadresse: olgod@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Ølgod

Hos HTH i Ølgod ved vi, at køkkenet er husets hjerte. Det er samlingspunktet, hvor der skal være plads til hyggelige stunder og dybe samtaler, når vi mødes over en kop kaffe eller et godt måltid.

Et nyt køkken skal være både funktionelt og praktisk, så det bliver en hjælpende hånd i hverdagen. Det får du, sammen med et innovativt og nytænkende design, når du vælger et nyt HTH-køkken. Vi står altid klar til at lytte til dine behov og rådgive dig, så vi sammen kan skabe dit drømmekøkken.

Skræddersyede kvalitetsløsninger

Hos HTH i Ølgod er vi specialister i at realisere vores kunders drømme, og vi stræber altid efter det perfekte resultat. Vi kan hjælpe med både små og store projekter, så om du skal have lavet nyt badeværelse eller blot nye skydelåger kan vi hjælpe med en skræddersyet løsning til dig.

Book et møde og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine køkkendrømme. Intet projekt er for småt, og vores rådgivningseksperter er altid klar til at hjælpe dig med at føre dine drømme ud i livet.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at besøge os i HTH-butikken i Ølgod, hvor du kan se alle vores flotte udstillingsmodeller.

Vores team

Per Rasmussen

Lager ansvarlig/ Gør Det Selv

28927007

Nanna Røigaard

Elev

72147781

Peder Gammelmark

Filialchef

72147776

Jørgen Chrestensen

Indretningskonsulent

72147771

Jette Thing Simonsen

Indretningskonsulent

72147774

Peter Graugaard

Indretningskonsulent

72147770

Hanne Guldager

Indretningskonsulent

72147772