HTH Næstved

Kontakt

HTH Næstved
Messebuen 1
4700 Næstved

Tlf.: 55 73 64 00

E-mailadresse: naestved@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag

HTH Næstved Erhverv
Mail: erhverv@naestved.hth.dk
Erhvervskonsulenterne træffes fra kl. 8.00

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Velkommen hos HTH i Næstved

Det moderne liv kræver et køkken, som er tilpasset dine behov. Derfor har vi hos HTH i Næstved specialiseret os i at levere skræddersyede kvalitetsløsninger, der er funktionelle og tilpassede netop dine behov. På denne måde sikrer vi os, at dit nye HTH-køkken lever op til dine behov og krav.

Vi sætter en ære i at levere innovative kvalitetsløsninger. Vores erfarne rådgivningseksperter står altid klar til at hjælpe dig, så vi i fællesskab kan gøre dine drømme til virkelighed. Så leder du efter nyt badeværelse eller ny garderobe, finder vi den rette løsning til dig. Vi har fingeren på pulsen, så vi kan garantere en nutidig og moderne løsning på dit projekt.

Fra drøm til virkelighed

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Book et møde, hvor vi sammen kan fordybe os i dine drømme og komme et skridt nærmere dit drømmekøkken. Hos HTH i Næstved er intet projekt for småt, så uanset om det drejer sig om et helt nyt køkken eller nye skydedøre til garderoben, har vi en løsning til dig.

Du er selv selvfølgelig også altid velkommen i vores HTH-butik i Næstved, hvor du kan opleve vores flotte udstillingsmodeller på nært hold.

Vores team

Kim Klostermann

Filialchef

22105792

mployee

Lisa Langholz

Erhvervskonsulent

mployee

Bettina Jul Hansen

Erhvervskonsulent

mployee

Søren Ledersborg

Erhvervskonsulent

mployee

Danny Nordstjerne

Indretningskonsulent

mployee

Flemming Borggaard

Indretningskonsulent

mployee

Carina Samson

Indretningskonsulent