HTH Viborg

Kontakt

HTH Viborg
Indre Ringvej 34
8800 Viborg

Tlf.: +45 86 61 08 22

E-mailadresse: viborg@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Viborg

Et køkken er boligens hjerte. Det er i køkkenet, hvor familie og venner samles og mødes til et veltilberedt måltid, der er lavet med kærlighed. Hos HTH i Viborg er kærligheden til design og funktionalitet hovedingredienserne, når du vælger et nyt køkken.

Hos HTH i Viborg ved vi, at det moderne kræver sit køkken. Det er grunden til, at design og funktionalitet går hånd i hånd, når du vælger et nyt køkken fra HTH. Vi skræddersyer alle detaljer, så du får præcis det nye køkken, du drømmer om. Det gør, at din hverdag bliver lettere – både når du laver mad og når du skal opbevare dit køkkengrej.

Få gode råd og vejledning

Drømmer du i stedet om et nyt badeværelse eller en ny garderobe? Hos HTH i Viborg er vores konsulenter specialister i nytænkning og innovativt design. Du får kyndig råd og vejledning, så vi sammen finder den løsning, der passer til netop dine ønsker og behov.

Book et gratis rådgivningsmøde, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre dine drømme til virkelighed. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi HTH i Viborg, hvor du kan finde inspiration fra vores flotte udstillingsmodeller.  

Vores team

Rasmus Gunge Hansen

Salgskonsulent

Michael Christensen

Salgskonsulent

Ole Stenberg

Salgskonsulent

Brian Lund

Salgskonsulent

Heine Vammen

Salgskonsulent

Finn Jacobsen

Filialchef

Christina Svolgaard

Butikskonsulent